1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Posof Özbaşı Camii YENİLENDİ
Vali Günay Özdemir’in Regaib Kandili Mesajı

Vali Günay Özdemir’in Regaib Kandili Mesajı

Kars Valisi Günay Özdemir, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandil’ine daha kavuşmanın huzur ve mutlulu...

A+A-

Kars Valisi Günay Özdemir, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandil’ine daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu içerisinde olduğunu belirtti.

Vali Günay Özdemir, Regaip Kandil’i dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özdemir, yayımladığı mesajında, “Üç aylara girdiğimiz bu günlerde kandillerin manevi havasını fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu manada idrak edeceğimiz Regaip Kandil’inde, yüce Allah’ın rahmet, bereket, af ve mağfiretine olan arzumuzu en üst seviyeye taşıyıp, vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, Rabbimize, ailemize, milletimize ve ülkemize karşı görev ve sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeliyiz” dedi.

Kars Valisi Günay Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu duygu ve düşüncelerle; Regaip Kandili ve üç ayların tüm Karslı hemşerilerime, ülkemize, tüm İslam âlemine ve dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, aramızdaki muhabbetimizi, kardeşliğimizi, birlik-beraberliğimizi ve dirliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.