1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ardahan'da Bal Festivali
Vali Deniz, Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü İle İl Özel İdaresi Yönetici Ve Kontrolörleri İle Bir Araya Geldi

Vali Deniz, Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü İle İl Özel İdaresi Yönetici Ve Kontrolörleri İle Bir Araya Geldi

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan’da ki yatırımlarla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi’nde görevli teknik personelle toplantı yaptı. Vali Deniz, biraraya geldiği teknik personele, inşaatların kontrolünü eksiksiz ve şartlara

A+A-

- Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan’da ki yatırımlarla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi’nde görevli teknik personelle toplantı yaptı. Vali Deniz, biraraya geldiği teknik personele, inşaatların kontrolünü eksiksiz ve şartlara uygun yapmaları yönünde talimat verdi.

Valilik toplantı salonunda biraraya geldiği teknik personele yönelik konuşan Vali Deniz, “İnşaatlarımız devam ederken, görevli teknik personelimiz de sürekli olarak bu inşaatların kontrolünü sağlamalıdır. İnşaatın gidişatında ve kullanılan malzemede sorun gördükleri zaman müdahale etmelidirler. Ardahan’da inşaat sezonu oldukça kısa. Bunun için denetimlerimizi daha sık yapmalıyız. İlimizde kalitesiz, yapım hatası olan inşaat görmek istemiyoruz. Aksi halde sorumlular hakkında gereği yapılacaktır. Sizler milletimiz adına bu görevleri üstlenmektesiniz Mesleğin başında titiz olursanız, kendinizi daha iyi yetiştirmiş olursunuz” diye konuştu.

Vali Deniz, ayrıca 2015 yılı yatırımları için ihalelerin kış ayında tamamlanacağını ve sezonun açılmasıyla birlikte hızlı bir şekilde işlerin başlayacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.