1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 30 Ağustos Kutlandı
Vali Bektaş, Üzümcü Konağı’nda İncelemelerde Bulundu

Vali Bektaş, Üzümcü Konağı’nda İncelemelerde Bulundu

Turgutlu Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Kent Müzesi’nin hayata geçirileceği alan olan tarihi Üzümcü Konağı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı misafir etti.Manisa Valisi Erdoğan Bektaş,...

A+A-

Turgutlu Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Kent Müzesi’nin hayata geçirileceği alan olan tarihi Üzümcü Konağı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı misafir etti.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Turgutlu’da Turgutlu Belediyesi’nin projesi ile Turgutlu Kent Müzesi’ne dönüştürülecek olan Üzümcü Konağı’nı ziyaret etti. Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Belediye Başkan Yardımcıları İskender Tunç ve Çetin Akın ile kurum yöneticileri tarafından Vali Bektaş ilk olarak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 200 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunu ziyaret etti. Ardından Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi’nde Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi ve Dekan Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev ile biraraya gelen Vali Bektaş, fakülte hakkında bilgi aldı. Sosyal konut alanının incelenmesi sonrasında Vali Bektaş ve beraberindekiler Üzümcü Konağı’na geçti. Konakta Belediye Başkan Yardımcıları İskender Tunç ve Çetin Akın ile Müze Projesi Koordinatörü Mehmet Gökyayla tarafından karşılanan Bektaş, konakta detaylı bir incelemede bulundu.

Konağın tarihi ve içerisinde bulunan materyaller hakkında belediye yetkilileri tarafından bilgilendirilen Vali Bektaş’a İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak da eşlik etti. Projenin detayları ve Turgutlu’nun tarihi ile ilgili sunumun ardından konağın önünde beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Erdoğan Bektaş, belediye yetkililerine hitaben, “İşiniz kolay değil. Müze projesi çok önemli ve bir o kadar da ağır sorumluluğu olan bir proje. Allah yardımcınız olsun, başarılar diliyorum” derken, Belediye Başkan Yardımcıları İskender Tunç ve Çetin Akın, ilgi ve ziyaretinden dolayı Vali Bektaş’a teşekkürlerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.