1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Denizli’de Kaza: 1 Ölü
Uslu’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Uslu’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve il genel meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyare...

A+A-

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve il genel meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette milletvekili Salim Uslu, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Eker ve şehit aileleriyle görüştü.

Şehitlerin yollarını aydınlattığını dile getiren Uslu, Türk kültür ve manevi dünyasında şehitlik mertebesinin en yüksek makam olduğunu dile getirdi. Devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu vurgulayan Uslu, her zaman kapılarının şehit aileleri ve gazilere açık olduğunun altını çizdi.

Şehit yakını ve gazilere yönelik çalışmalar hakkında da bilgi veren Uslu, şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın haklarının iyileştirilmesi noktasında önemli adımlar attıklarını belirtti.

Uslu, daha sonra şehit aileleri ve gazi yakınlarından gelen talepleri dinledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.