1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Trabzon’da Kamu-özel Elele Enerji Verimliliği'ne Projesi
Uncubozköy Hanımlar Lokali Açıldı

Uncubozköy Hanımlar Lokali Açıldı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, göreve gelmeden önce verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Geniş bir katılımla açılışı gerçekleştirilen Uncubozköy Hanımlar Lokali’nin açılışında konuş...

A+A-

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, göreve gelmeden önce verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Geniş bir katılımla açılışı gerçekleştirilen Uncubozköy Hanımlar Lokali’nin açılışında konuşan Başkan Çerçi, toplumda kadının ayrı bir yeri ve önemi olduğunu belirterek, “Sosyal ve kültürel anlamda hayata geçirdiğimiz her proje vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu içindir. Bu açılışlar daha başlangıç. Daha birçok projemiz var ve hepsini tek tek hayata geçireceğiz” dedi.

Uncubozköy Hanımlar Lokali’nin açılış töreni; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Şule Tunalı, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Belediye Başkan Yardımcıları, Yunusemre Belediyesi’nin kardeş belediyesi Makedonya Gazi Baba Belediyesi’nin Yetkilileri, Daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“SIRADA DAHA BİRÇOK PROJEMİZ VAR”

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Uncubozköy Hanımlar Lokali’nin açılışında yaptığı konuşmada, “Yunusemre Belediyesi olarak değer verdiğimiz birçok kültürel ve sosyal projelerimiz var. Burada da onlardan bir tanesini hayata geçiriyoruz. Belediye olarak hanımlara, gençlere ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik önümüzdeki günlerde de birçok kültürel ve sosyal anlamda hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Buranın açılışının ardından Yenimahalle’de ciddi bir tesisimiz faaliyete giriyor. Üçpınar’daki hanımlara ait tesisimiz de hizmete girmiş durumda. Bunların ardından da Muradiye’deki tesisimiz hizmete girecek. 15 Haziran’da Büyükşehir Belediyesi’nden belediyemize devri olacak olan 5 ayrı sosyal ve kültürel anlamda hizmet veren tesis var. Bu tesisleri de bünyemize kattığımızda 10 tane sosyal ve kültürel tesisimiz olacak. Bu tesislerimizin içerisinde kreşlerimiz, hanımlar lokalimiz, gençlik merkezleri, kurs merkezleri var. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Uncubozköy Hanımlar Lokali’nde de burada ve çevresinde ikamet eden hanım kardeşlerimizin spor yapmaları, çocukları ile beraber buraya rahatlıkla gelebilmeleri, kültürel aktiviteler, kurslar ve dersler alabilmeleri ile ilgili önemli faaliyetlerimiz var. Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüğümüz ile yapmış olduğumuz protokol sayesinde, onların da desteğini alarak daha iyi ve daha geniş kapsamlı hizmet veriyoruz. Kendilerine de bu yönde teşekkür ediyorum. Burada emeği geçen bütün arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyor, Uncubozköy Hanımlar Lokalimizin de vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“BELEDİYE HALK İLE ARAMIZDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR”

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, “Biz genelde örgün eğitim içerisinde çalışmalarımızı yürütürken, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’nin destekleriyle örgün eğitim dışında kalan vatandaşlarımıza da ulaşma imkanı buluyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızla bizim aramızda bir köprü vazifesi üstlenen Belediye başkanımıza ve onun şahsında tüm belediye çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların devamını diliyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“KADINLARIMIZIN TALEPLERİNE DEĞER VEREN BİR BAŞKANIMIZ VAR”

Uncubozköy Hanımlar Lokali’nin açılışına katılan AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Şule Tunalı da, açılışta yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Kadınlarımız, son dönemlerde bu tür sosyal ve kültürel alanlarda daha etkinler. Hatta bizim ziyaret için gittiğimiz köy, belde ve mahallelerdeki bayanlar da bu tür faaliyet merkezlerinin daha çok açılmasını talep ediyorlar. Bu yönde Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’nin de bu talepler doğrultusunda bugün hizmete girmesine vesile olduğu bu tesis için ben de bir bayan olarak ayrıca teşekkür ediyorum. 7 Haziran’a son bir haftamız kaldı. İnşallah 7 Haziran’da istikrara devam, güvene devam diyeceğimiz ve hep birlikte tekrar tek başına iktidar olarak, milletimizin ve ülkemizin geleceği için özellikle kadınlardan büyük destek bekliyorum. Ankara’da Manisalı bayanların sesi olmaya, sizlerin her türlü talep ve isteklerinizi Ankara’ya iletme konusunda var gücümle çalışacağımıza bir kez de söz veriyor, bu tesisin de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

“BAKANLIKLARIMIZ BELEDİYELERİMİZİN EMRİNDE”

TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, “Sosyal belediyeciliğin ne olduğunu, özellikle AK Partili belediyeler çok güzel şekilde ortaya koymaktadırlar. Bunu bütün belediyelerimize gittiğimizde görebiliyorum. Sadece belediyelerimiz değil, bizler hükümetimiz olarak da gençlik merkezlerimizde, kadınlarımızın özellikle halk eğitim merkezlerinde sağlanana imkanlarla, diğer sosyal ortamlarla daima onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Bunun için de ciddi kaynaklar arıyoruz. Bugün Allah’a şükür, hem yerel yönetimlere ayırdığımız kaynaklar, onlara verdiğimiz imkanlar, hem de merkezi hükümetin bu anlamdaki çalışmaları hakikaten vatandaşlarımızın artık bu güzel mekanlara kavuşmasına vesile oldu. Ben bu güzel mekanın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür sosyal tesislerin sayısı her geçen gün daha artacak ve her mahallemizde bir sosyal tesis olacaktır. Sosyal Projelerle ilgili olarak hem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız hem de Gençlik ve Spor Bakanlığımız belediyelerimizin emrindedir. İnşallah daha nice böylesine güzel tesislerin açılışlarında buluşmak dileğiyle, hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Açılış töreninin ardından, açılışa katılan Makedonya folklor ekibi sunduğu kısa gösterisi ile davetlilerden büyük alkış aldı. Ayrıca açılışa katılan bayanlara, belediye personeli tarafından saksıda çiçekler ve gül hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.