1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Ümit Kalko Vakfı Kars'a Okul Yapıyor
Ümit Kalko Vakfı Kars'a Okul Yapıyor

Ümit Kalko Vakfı Kars'a Okul Yapıyor

Cemile – Resul Kalko Anadolu Lisesi’nin temel atma töreni için Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko ve bir grup misafiri Kars’a geldi.

A+A-

Ümit Kalko Vakfı tarafından yaptırılacak olan Cemile – Resul Kalko Anadolu Lisesi’nin temel atma töreni için Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko ve bir grup misafiri Kars’a geldi.

Yarın Kars'ta protokolün de katılımıyla Cemile – Resul Kalko Anadolu Lisesi’nin temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Haberin uzantısı...

Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi'nin Temeli Atıldı

"Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko'nun Kars'ta yaptıracağı Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

24 Derslikli Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katılan Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko ve Kars Valisi Rahmi Doğan ile Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'de birere konuşma yaptı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın mesajının okunduğu programda, Ümit Kalko, Vali Rahmi Doğan'a, Prof. Dr. Yusuf Kalko ise Milletvekili Selahattin Beyribey'e birer plaket verdi.

Temel atma töreni yapılan duaların ardından Cemile-Resul Kalko Anadolu Lisesi'nin temelinin atılmasıyla son buldu.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.