1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Arazide İnsan Kemikleri Bulundu
Ulutaş, Mhp Ardahan’da Dengeleri Değiştirdi

Ulutaş, Mhp Ardahan’da Dengeleri Değiştirdi

Milliyetçi Harekât Partisi Ardahan Milletvekili adayı Bülent Ulutaş, MHP’nin Ardahan’da siyasi dengeleri değiştirdiğini söyledi.MHP Ardahan Milletvekili adayı Bülent Ulutaş, seçim süreciyle ilgili açı...

A+A-

Milliyetçi Harekât Partisi Ardahan Milletvekili adayı Bülent Ulutaş, MHP’nin Ardahan’da siyasi dengeleri değiştirdiğini söyledi.

MHP Ardahan Milletvekili adayı Bülent Ulutaş, seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ulutaş, 7 Haziran seçimlerine 10 gün kaldı, Ardahan’da dengeler değişti ve MHP Ardahan’da dengeleri değiştirdi dedi.

Ulutaş, Milliyetçi Hareket Partisinin Ardahan’da şu anda başa güreştiğini iddia ederek, ’’Yaptığımız çalışmalarda esnafından köylüsüne gördüğümüz ilgi gerçekten çok iyi ve olumlu tepkiler alıyoruz. MHP şu anda başa güreşiyor ve hiç ummadığımız yerlerden oy alacağız. Biz seçim sürecinde seçmenlerimize kendimizi anlatıyoruz ve bugüne kadar seçilen Saffet Kaya, Ensar Öğüt ve Orhan Atalay’ın ne yaptıkları belli. CHP Milletvekili Ensar Öğüt ve AKP Milletvekili Orhan Atalay’a seçmenden büyük tepki var ve bu tepkinin çoğunluğu MHP’ye yönelmiş durumda. İnsanlar yalnızca seçimi düşünmüyorlar, ayrıca ülkenin geleceğini de düşünüyorlar. Ülkenin geleceği için halkımızın Milliyetçi Hareket Partisine oy vereceğini düşünüyorum. MHP’ye büyük bir kayma var? Posof’da, Çıldır’da ve Ardahan’ın içinden alacağımız oy herkesi şaşırtacak.’’ Şeklinde konuştu.

Ardahan’da paraya dayalı siyasetin terk edilmesi gerektiğini söyleyen Ulutaş, ’’Ardahan’da çirkin siyaseti bırakalım, para’ya dayalı siyaseti bırakalım. İnsanları satın almaya çalışıyorlar, insanımıza para teklif ediyorlar. AKP’nin burada yaptığı siyasette şudur, memurları ve muhtarları tehdit ediyorlar. Muhtarlara hizmet vermeyiz diye tehdit ediyorlar? Bugüne kadar Ardahan’da hangi köye hizmet gitmiş ki bundan sonra bu hizmeti verecekler.’’ dedi.

Ardahan’da CHP, AKP ve bağımsız adayın MHP’ye saldırdığını söyleyen Ulutaş, ’’Ardahan’da CHP, AKP ve bağımsız aday da MHP’ye saldırmaya başladı. Sebebi ise, Milliyetçi Hareket Partisinin yükselişini gördüler. Biz Ardahan’da birinci parti olacağız, onun içinde Ardahan’dan ve Ardahanlıdan oy istiyorum. Çocukların geleceği için, gençlerin geleceği için, huzurlu bir kent için, huzurlu ilçeler için ben Ardahan’dan oy istiyorum Biz teröre de karşıyız, huzursuzluğa da karşıyız ve onun için Ardahan’dan oy istiyoruz. ’’ Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.