1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ardahan İl Genel Meclisi'nde Seçim.. CHP'li Aday Kazandı
UDH Bakanı Arslan Iğdır’da

UDH Bakanı Arslan Iğdır’da

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Iğdır’a sandık kurul üyeleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Iğdır’a sandık kurul üyeleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ve AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras ve partililer tarafından karşılanan Bakan Arslan, sandık kurul üyeleri ve STK temsilcileri ile toplantıda buluştu. AK Parti Iğdır İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Kürtlerin aslında bir derdi yokta, onların kafasını karıştırmak isteyenler için söyleyeyim. Bundan 15 sene önceye kadar hep ötekileştirilmiş, Kürt olduğunu konuşamayan ve Iğdırlı olarak büyük projelerden nasibini almayan bir dildik. 15 yıldır artık diyoruz ki, Kürt Kürtlüğünle, Azeri Azeriliğinle övün. Sen Caferi, Sünni veya Alevi olabilirsin. Bunlar bizim değerlerimizdir. Bunlar ile övün ama bin yıldır bu coğrafyada kardeş olarak gelmiş ve kardeş olarak devam edelim. Yine Kürt’e döneyim. Sanki Kürt’ü düşünüyormuş gibi sanki Kürt diye bir derdi varmış gibi bir PKK terör örgütü 40 yıldır bu ülkenin başının belası olmuş. Dertleri Kürt veya Türkiye değil, dertleri o dış güçlere maşalık etmek. Sonra HDP diye bir Parti kurdular ve Kürtlerin temsilcisiyim dediler. Ne kadar temsilcisi bilmiyorum ama bir kısım Kürt’ler bunların farklı sözlerine inandı ve oy verdi. Kürt olmayan bir kısım insanımızda sanki Tayyip Erdoğan ve AK Parti’den kurtulunca bu ülke daha iyi bir noktaya gidecekmiş gibi, sırf Tayyip Erdoğan’a AK Parti’ye vurmak için gitti ve HDP’ye oy verdi. Kimden kurtulmak istiyorsun. Bu ülkeye ve millete sevdalı olmaktan başka derdi olmayan adamdan mı kurtulmak istiyorsun. O zaman anladık ki onlar kendileri için değil dış güçler için Erdoğan, AK Parti ve güçlenen Türkiye’den kurtulmak istiyorlar. Çünkü dış güçler burada güçlenen bir Türkiye istemiyor” dedi.

UDH Bakanı Arslan Iğdır’da

UDH Bakanı Arslan Iğdır’da

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.