TSK'dan Kağızman Kırsalına Hava Harekatı

TSK'dan Kağızman Kırsalına Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kağızman kırsalına hava harekatı düzenlendi.

A+A-

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kağızman kırsalına hava harekatı düzenlendi.

Yapılan açıklamada, Kağızman kırsalına hava harekatı düzenlenerek, bölgede tespit edilen  unsurların imha edildiği ifade edildi.

Kağızman'da Çatışma

Kars’ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleri ile bir grup arasında çıkan çatışmalarda 6 PKK/HPG'linin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Ajanslar, Kars’ın Kağızman ilçesi Çemçe kırsalındaki Hava kuvvetlerinin de katıldığı operasyonda 6 PKK mensubunun etkisiz hale getirildiğini yazdı.

Çemçe kırsalında operasyonun devam ettiği de bildirildi.

Resmi Açıklamalar Yapıldı

TSK'dan yapılan yazılı açıklamada, "Kars/Kağızman kırsalında keşif ve gözetleme vasıtaları ile karakol/üs bölgelerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen BTÖ mensuplarına yönelik 22 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen hava harekatı neticesinde; silahlı 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Kars Valisi Rahmi Doğan yaptığı açıklamada, "Çemçe-Madur bölgesine düzenlenen operasyon hava destekli yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde alınan görüntü üzerine düzenlenen hava harekatında 12 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler