Topçu: “Eksildikçe Güçlendik”

Topçu: “Eksildikçe Güçlendik”

Son dakikalarda attıkları iki golle Gençlerbirliği ile berabere kalan Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Mutlu Topçu, “10 kişi kalmamız bir dezavantaj ama öyle bir şey oldu ki bugün eksildikçe güçlendik”...

A+A-

Son dakikalarda attıkları iki golle Gençlerbirliği ile berabere kalan Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Mutlu Topçu, “10 kişi kalmamız bir dezavantaj ama öyle bir şey oldu ki bugün eksildikçe güçlendik” dedi.

“BU BİR ONUR MÜCADELESİYDİ”

İlk yarı itibariyle maçın atmosferine ayak uyduramadıklarını belirten Topçu, “Bunun neticesi belki son iki haftayı kayıp geçmemizden dolayı da olabilir. Biz pas yapmaya çalıştığımız dönemlerde Gençlerbirliği topa sahip olduğunda uzun toplarla özellikle forvetteki etkili adamlarını iyi kullandı. İlk 45 dakikayı çok iyi değerlendiremedik. 45 dakikanın sonunda yediğimiz golle içeriye 2-0 mağlup girdik. Ama ikinci yarı çok farklıydık. 2. yarı çok inanmış bir Gaziantepspor vardı. İstediğini almak isteyen, ben bu maça ortak olacağım diyen bir Gaziantepspor vardı. 45 ile 50 arasında 3 tane iyi pozisyonumuz var. 10 kişi kalmamız bir dezavantaj ama öyle bir şey oldu ki bugün eksildikçe güçlendik. 10 kişi kaldık daha güçlendik, 9 kişi kaldık yine güçlendik. Bu bir onur mücadelesiydi. Burada bu mücadeleyi veren tüm futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“HAKEMDEN ÇOK MUTLU DEĞİLİM”

İlk kırmızı kart pozisyonunda Arokoyu’nun hakeme bir şey söylediğini ve hakemin attığını dile getiren Topçu, şunları kaydetti:

“Uzak olduğum için onu değerlendirme şansım zor. John’un direkt kırmızı kart gördüğü pozisyonda ‘kırmızı kart yok’ diyenler de var, temasın olmadığını söyleyenler de var. Bir pozisyonu sormak istiyorum. Muhammet’in attığı ilk golde hakem avantaja bıraktı, devam kararı verdi. Golden sonra dönüp de kırmızı kart verebilir miydi, bilmiyorum ’devam’ dedi. Dönüp kaleciyi atabilirdi. Hakemden çok mutlu değilim ama hakemden konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Muhammet Demir’in performansını değerlendiren Topçu, “Bugün çok istedi, istediğini de aldı. Mücadele verdi, kaptan olarak takımda eksik kaldığımız dönemde çok fazla istediği için karşılığını aldı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.