1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti Tunceli İl Başkanlığı'ndan Olağanüstü Kurultay Açıklaması
Tirenin Göletinde Doğal Yaşam Renklendi

Tire'nin Göleti'nde Doğal Yaşam Renklendi

Tire Belediyesi'nin Maltepe Mevkii'nde tamamlamış olduğu Gölet Rekreasyon Projesi, bölgedeki doğal yaşamı renklendirdi. Geçtiğimiz yıllarda gölet alanına 4 bin adet sazan balığı bırakan Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü burada doğal yaşamın oluşm

A+A-

- Tire Belediyesi'nin Maltepe Mevkii'nde tamamlamış olduğu Gölet Rekreasyon Projesi, bölgedeki doğal yaşamı renklendirdi. Geçtiğimiz yıllarda gölet alanına 4 bin adet sazan balığı bırakan Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü burada doğal yaşamın oluşmasının ardından geçtiğimiz gün İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı yetkilileri ile görüşerek gölet alanına kanatlı hayvan talebinde bulundu. Talebi olumlu bularak değerlendiren Doğal Yaşam Parkı yetkilileri Tire Gölet alanına 38 adet pekin ördeği ve bir çift yeşilbaş ördek gönderdi. Ördekleri doğal yaşam parkı yetkililerinden teslim alan Tire Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, kanatlı hayvanları gölet alanında doğal yaşama bıraktı. Böylece göletteki kanatlı hayvan sayısı 62 ye çıktı. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Birtan Armağan “Gölet rekreasyon alanı projesi kapsamında en güzelini yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Doğal yaşam adına çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız gölet alanımızda huzur içinde vakit geçirebilirler.” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.