1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. ‘Bölge’de Sağanak Yağış Uyarısı
TEOG İkincisi Abdullah'a Bilgisayar Hediye Edildi

TEOG İkincisi Abdullah'a Bilgisayar Hediye Edildi

TEOG'da büyük başarı elde eden, Digor Türk Telekom YBO'nun 8'inci sınıf öğrenci Abdullah Yakışır'a çok istediği bilgisayarı Kars Valisi Rahmi Doğan hediye etti.

A+A-

TEOG'da büyük başarı elde eden, Digor Türk Telekom YBO'nun 8'inci sınıf öğrenci Abdullah Yakışır'a çok istediği bilgisayarı Kars Valisi Rahmi Doğan hediye etti.
DHA'nın haberine göre, Digor'un Alem Köyünde yaşayan Huriye- Zekeriya Yakışır çiftinin en büyük çocukları olan ve Türk TelekomYBO'nun 8'inci sınıf öğrenci Abdullah Yakışır, TEOG'un ilk sınavında 120 sorudan 118'ini, ikinci sınavında ise 119'unu doğru yaptı.

Vali Rahmi Doğan, başarılı öğrenci Abdullah Yakışır'ı, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Digor Milli Eğitim Müdürü Yunus Çelik ve Digor Türk Telekom YBO Müdür Engin Kutay ile birlikte makamında kabul etti etti. Abdullah Yakışır'ı tebrik eden Vali Doğan, öğrenciye bir laptop hediye etti. Vali Doğan Abdullah Yakışır'dan başarısını devam ettirmesini istedi. Diğer kardeşlerinin de başarılı olduklarını öğnenen Vali Doğan aileyi de kutladı ve bulundukları zor ortamlara rağmen eğitime önem verdiklerini ve böylesine çalışkan başarılı evlatlar yetiştirdiklerini için teşekkür etti. Her zaman azim ve başarının yanında olduğunu vurgulayan Vali Doğan, İŞKUR işçiliği bugün sona eren Abdullah Yakışır'ın babası Zekeriya Yakışır'ın eviyle ilgili problemlerin çözülmesi ve diğer ihtiyaçlarının da giderilmesi için çalışma yapacaklarını bildirdi.


Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.