1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta Anma Etkinlikleri
Susuz'a Atanan Öğretmenler Çiçekle Karşılandı

Susuz'a Atanan Öğretmenler Çiçekle Karşılandı

Kars’ın Susuz ilçesine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından değişik branşlar da 48 öğretmen atandı. Yeni yapılan öğretmen atamasıyla birlikte Susuzdaki öğretmen sayısı 188’e yükseldi.

A+A-

Kars’ın Susuz ilçesine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından değişik branşlar da 48 öğretmen atandı. Yeni yapılan öğretmen atamasıyla birlikte Susuzdaki öğretmen sayısı 188’e yükseldi.

Yeni atanan öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kaşar ve çiçeklerle karşılandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü(MEM) Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Hoş geldiniz” toplantısına, 19 Eylülde ataması gerçekleştirilen 48 öğretmen katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray yeni atanan öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube müdürü Bayram Canlı ve Akif Yahşi ile birlikte kaşar ikram etti ve çiçeklerle karşıladı. Toplantı salonunda öğretmenlere bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Uray, yeni göreve başlayan öğretmenlere Susuz ve çalışma ortamı hakkında detaylı bilgiler verdi. Yeni atanan aday öğretmenlerle tek tek sohbet ederek Susuz hakkında görüşlerini aldı. Aday öğretmenlerin kalacak yerle ilgili sıkıntıları olup olmadığını sordu, kendilerine ekip olarak gerekli yardımı yapacaklarını söyledi. Uray” Öğretmenlik mesleği bütün meslekler içerisindeki en kutsal ve en onurlu meslektir. Sermayesi insan olan tek meslek öğretmenlik mesleğidir. Cehalete karşı bir savaş varsa cephede de biz öğretmenler varsak bu savaşı kazanmamız lazım. Bu nedenle görev yapacağınız okullarımızdaki öğrencilerimize şefkat, merhamet ve adalet duyguları içerisinde yaklaşmanızı, onları kazanmanızı ve topluma kazandırmanızı sizlerden bekliyoruz. Her öğrencimizin tek tek fert olarak bizler için önemi vardır. Kazanacağımız her insan bu toplumun geleceğine yaptığımız en büyük yatırımdır. Sizlerden ilk günkü heyecanınızı kaybetmeden mesleğinizi icra ettirmenizi bekliyorum. Aklınızda hiçbir soru işareti kalmasın. Susuz’ a atandığınız için oldukça şanslısınız çünkü görev yapacağınız bu ilçe huzurlu bir ilçesidir. Ben sizleri bir kez daha kutluyor yeni görevinizin sizlere, ilçemize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Susuz’ a yeni atanan öğretmenlerden Zeynep Polat”Gelirkende endişeli değildim.Sizlerinde bizlere yardımcı olduğunu görünce çok mutlu oldum.İnşallah çok güzel günler geçiririz”dedi ve Sevde Yazıcı ise “Burayı çok küçük bir yer olarak görmeme rağmen yardımsever insanlarını görünce çok mutlu oldum”dedi.

Konuşmanın ardından öğretmenlerin sorularını cevaplandıran Uray, şube müdürleri Canlı ve Yahşi ile birlikte öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra salondan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.