Sultan Alparslan Eğitim Kurumları Doktorları Unutmadı

Sultan Alparslan Eğitim Kurumları Doktorları Unutmadı

Kars Sultan Alparslan Eğitim Kurumları 14 Mart Tıp Bayramı’nda, doktorları unutmadı.

A+A-

Kars Sultan Alparslan Eğitim Kurumları 14 Mart Tıp Bayramı’nda, doktorları unutmadı.

Her yıl 14 Mart Tıp Bayramı’nda, doktorların ve çalışanların Tıp Bayramı’nı kutlayarak gül dağıtan Sultan Alparslanlı öğrenciler bu geleneğini bu yıl da sürdürdü.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kars’ta bulunan KAÜ Araştırma Hastanesi ve Harakani Devlet Hastanesi Acil polikliniğini ziyaret eden öğrenciler, burada görev yapan doktorların ve çalışanların Tıp Bayramlarını kutlayarak gül verdiler. Doktorlar da; öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundular. Tıp Bayramını kutlamak için öğrencileri karşılarında gören doktorlar, hatırlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade ettiler.

Sultan Alparslan Eğitim Kurumları Müdürü Fatih Akaslan, “Sultan Alparslan Eğitim Kurumları olarak, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilimizde görev yapan tüm doktorlarımıza öğrencilerimiz tarafından karanfil hediye edildi. Son günlerde ülkemiz genelinde sağlık çalışanlarına yapılan saldırılar, hepimizi üzmektedir. Vatandaşlar olarak bizler, sağlığımızı emanet ettiğimiz doktor, hemşire, ebe, acil tıp teknisyeni gibi tüm sağlık çalışanlarına saygılı olmalıyız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.