1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Van Edremit’te Sonbahar
Sevan Nişanyan Firar Etti

Sevan Nişanyan Firar Etti

Cezaevinden firar eden Sevan Nişanyan hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Nişanyan, firarı için, sosyal medyadan 'Sanırım memleketin duygularına tercüman oldum' mesajı paylaştı.

A+A-

Cuma günü İzmir Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’na teslim olmayan Sevan Nişanyan hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yazar ve dilbilimci Sevan Nişanyan, cuma günü 1 hafta izne ayrıldığı İzmir Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’na teslim olmadı. 48 saat yasal süre içinde kuruma teslim olmayan Nişanyan’ın dün sabah 09.00’dan itibaren firari sayıldığı ve yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi. Nişanyan, teslim olması gereken cuma günü Twitter’daki profil fotoğrafına uçan beyaz bir kuş koymuş ve “Kuş uçtu. Darısı geride kalan 80 milyonun başına” mesajını paylaşmıştı.

Nişanyan bu sabah, Twitter hesabından, "Sanırım memleketin duygularına tercüman oldum. Seksen milyon hapsedildikleri o tımarhaneden kaçma hayaliyle yaşıyor" mesajını paylaştı


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.