1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sanko Sanat Galerisi’nde Sergi Açılışı
Serdivan’da Çalışmalar Hızlandı

Serdivan’da Çalışmalar Hızlandı

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından genişletme çalışmaları tamamlanan 17. Cadde’ye tretuvar çalışmaları kapsamında bordür taşı döşeniyor.Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapıla...

A+A-

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından genişletme çalışmaları tamamlanan 17. Cadde’ye tretuvar çalışmaları kapsamında bordür taşı döşeniyor.

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; yol güzergâhının belirlenmesi, yaya ve araç yolunun birbirinden ayrılması aynı zamanda daha estetik ve düzgün görünüm için yaklaşık 1 km’lik güzergaha bordür taşı döşendiği, sonrasında ise peyzaj çalışmaları kapsamında alanın ağaçlandırılacağı belirtildi. Arabacıalanı ve Köprübaşı Mahallelerini birbirine bağlayan 17. Cadde’de; çalışmaların tamamlanması ile birlikte yol genişliği 5 metreden 10,5 metreye çıkacak. Toplu taşıma araçlarının geçiş güzergahı olmasının yanı sıra Serdivan’ın kuzey girişi olma özelliği de taşıyan, bu sebeple de ana arter görevi gören 17. Cadde; tretuvar çalışmalarının tamamlanması ile birlikte önümüzdeki günlerde sıcak asfaltla kaplanacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.