1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Karakurt'ta 'Kamulaştırma' Tartışması Sürüyor
Selim’e Kapalı Semt Pazarı Yapıldı

Selim’e Kapalı Semt Pazarı Yapıldı

Selim Belediye Başkanlığı’nca yaptırılan Kapalı Semt Pazarı’nın yapımı tamamlandı.

A+A-

Selim Belediye Başkanlığı’nca yaptırılan Kapalı Semt Pazarı’nın yapımı tamamlandı.

Belediye Başkanı Coşkun Altun’un girişimiyle yaptırılan Kapalı Semt Pazarı çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra hizmet açılacak.

Başkan Coşkun Altun, semt pazarında incelemelerde bulundu. Altun, Selim’in her geçen gün geliştiğini, Selimlilere en güzel hizmetleri vermek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Başkan Altun, “Göreve projelerimizle birlikte geldi. Geçen 3 yıllık sürede bir çok projemizi hayata geçirdik. Bunlardan bir tanesi de kapalı Semt Pazarı idi. Çünkü Bölge kış bölgesi, esnafımız dışarıda zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyordu. Biz Pazar esnafımız için kapalı semt pazarı düşündük ve yaptık. Şuan çevre düzenlemesi yapılıyor. Kısa sürede semt pazarımızın açılışını yapacağız” dedi.

Selim Belediye Başkanlığı’nca yaptırılan Kapalı Semt Pazarı’nın önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor. Çevre düzenlemesi ve yol çalışmaları yapılan Semt Pazarı’nda daha hijyenik ve sağlıklı ortamda Pazar esnafı vatandaşlara hizmet verecek.

Selim’e Kapalı Semt Pazarı Yapıldı

Selim’e Kapalı Semt Pazarı Yapıldı

Selim’e Kapalı Semt Pazarı Yapıldı

Selim’e Kapalı Semt Pazarı Yapıldı

Benzer haberler...

Selim'e Yürüyüş ve Bisiklet Yolu

Selim Belediyesi vatandaşlara yürüyüş ve spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla ‘yürüyüş ve bisiklet’ yolu yapıyor.

Selim Belediyesi, ‘Daha yaşanabilir bir Selim için çalışıyoruz’ sloganından hareketle ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelere dokunarak farklı yaşam alanları yaratmaya devam ediyor. Bu kapsamına yapımına başlanan yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarını Başkan Coşkun Altun, yerinde inceledi. Altun yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Coşkun Altun, belediye olarak Selim’in geldiği noktayı farklı bir boyuta taşımak istediklerini, bu kapsamda yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Göreve geldiği ilk günden itibaren Selim’e yakışır projelere imza atan Belediye Başkanı Coşkun Altun, halkın kullanımı için yürüyüş ve bisiklet yolu yapımına başladıklarını, kısa süre de yürüyüş ve bisiklet yolunu tamamlayarak halkın hizmetine açacaklarını söyledi.

Başkan Altun, “Selim belediyesi olarak ilçemiz halkının spor ve yürüyüş alışkanlığı kazandırmak için yaptığımız yürüyüş ve bisiklet yolu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Daha sağlıklı ve daha güzel bir Selim için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Altun, daha sonra yapımına başlanan yürüyüş ve bisiklet yolunu gezdi. Altın yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.