1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars ve Bölge ‘Aşırı Soğuklar’a Teslim
Selim’de Aileler Yeni Evlerine Kavuştu

Selim’de Aileler Yeni Evlerine Kavuştu

Selim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan evler, ilçe ve köylerimizde ikamet etmek eden ihtiyaç sahibi ailelere verildi.Selim Kaymakamlığı’nca yaptırılan evler Vak...

A+A-

Selim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan evler, ilçe ve köylerimizde ikamet etmek eden ihtiyaç sahibi ailelere verildi.

Selim Kaymakamlığı’nca yaptırılan evler Vakıf Başkanı Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Coşkun Altun ve Vakıf Müdürü Fikret Çelik tarafından ailelere teslim edildi.

Kaymakam Erdinç Dolu, son iki yılda ihtiyaç sahibi vatandaşlara 14 yeni ev yaptıklarını, 14 vatandaşın da evlerini onardıklarını toplamda 596.000 TL. harcadıklarını belirtti. Dolu, ailelerin yeni evlerinde güle güle oturmalarını temenni etti.

Öte yandan Selim Kaymakamlığı’nca yatırılan evlerine kavuşan ailelerin mutlulukları gözlerinde okunurken, kaymakam dolu ve beraberindekiler evleri tek tek gezerek ev sahipleriyle bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.