1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Taekwondo Turnuvası Sona Erdi
Selendili Muhtarlardan Hayırsever Çifte Teşekkür

Selendili Muhtarlardan Hayırsever Çifte Teşekkür

Manisa Selendi'de Muhtarlar Derneğine kayıtlı muhtarlar, geçtiğimiz günlerde ilçeye yüksek okul kazandırılması amacıyla arsasını bağışlayan Sait (70) ve Gülhizar Kahraman (66) çiftini evinde ziyaret ederek teşekkür ettiler. Derneğe kayıtlı yaklaşık 40 muh

A+A-

- Manisa Selendi'de Muhtarlar Derneğine kayıtlı muhtarlar, geçtiğimiz günlerde ilçeye yüksek okul kazandırılması amacıyla arsasını bağışlayan Sait (70) ve Gülhizar Kahraman (66) çiftini evinde ziyaret ederek teşekkür ettiler. Derneğe kayıtlı yaklaşık 40 muhtarın biraraya gelerek gerçekleştirdikleri ziyaret Sait ve Gülhizar Kahraman çiftinin Şerefiye mahallesinde ikamet ettiği evde gerçekleşti.

Yanlarında götürdükleri çiçeği hayırsever aileye takdim eden Dernek Başkanı Ulvi Özer, “İlçemizin kalkınmasında ve eğitim seviyesinin yükselmesi için yapılması düşünülen Yüksek okulun arazisini bağışladınız sizlere tüm muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, bu araziyi karşılıksız olarak, eğitim yuvası olması için vermeniz bizleri etkiledi. Muhtarlar olarak bizde bu düşünceniz ve duygularınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bizler de buranın yüksek okul yapılması için ne gerekiyorsa elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Amacımız ilçemize bacasız fabrika tabir ettiğimiz yüksek okul bir an önce açılması" dedi.

Hayırsever Gülhizar Kahraman ise “Bizlere değer verip buraya kadar gelmeniz beni ve eşimi onurlandırdı. Bizler arazimizi bir rüya ve düşünce sonucunda bağışladık. Amacımız buranın bir eğitim yuvasına dönüşmesi biz hiçbir karşılık beklemiyoruz yeter ki ilçemiz yüksek okula kavuşsun burada yeni nesiller yetişsin. Yıllardır ilçemizde konuşuluyor ama bir türlü gerçekleşmiyor. Ben de Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nu rüyamda gördüm. Bizden bu hayırseverliği yapmamızı isteyince hiç düşünmeden bağışlamayı uygun gördük" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.