1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Niğde’de Törenle Anıldı
Selendi’de Sağlıkçılar Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi

Selendi’de Sağlıkçılar Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi

Manisa’nın Selendi İlçesi’nde Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve sağlıkçılar obeziteye dikkat çekmek için birlikte yürüyüş düzenledi. Selendi Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Veli İşin, İlçe Emniye

A+A-

- Manisa’nın Selendi İlçesi’nde Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve sağlıkçılar obeziteye dikkat çekmek için birlikte yürüyüş düzenledi. Selendi Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Veli İşin, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Ali Parlak, doktorlar, Toplum Sağlığı çalışanları, Halk ile Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin katıldığı yürüyüş, Andan Menderes Caddesi'nde başlayıp Atatürk Caddesi'nde obeziteye karşıyız sloganlarının eşliğinde sona erdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr Veli İşin, ''Obezite vücutta depolanan yağ miktarının çok fazla olması biçiminde tanımlanıyor. Obezite vücudun fiziksel yapısına uymayacak ölçülerde aşırı derecede yağ depolanması sonucunda oluşur. Onun için de obezite, bizlere ne kadar uzak gibi görünse de, aslında tüm dünyada giderek artan bir sağlık sorunu olarak, düşündüğümüzden daha yakınımızda. Sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam tarzının sebep olduğu bu sorun gün geçtikçe büyüyor. Doğru beslenmenin, yeterli su alımının ve hareket etmenin önemi obezite için büyük önem arz ediyor'' dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.