1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta HDP’lilere Operasyon
Sebze Hali Cinayeti: 2 kişi Tutuklandı

Sebze Hali Cinayeti: 2 kişi Tutuklandı

Kars’ta sebze halinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığını olayın zanlıları adliyeye sevk edildi.

A+A-

Kars’ta sebze halinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığını olayın zanlıları adliyeye sevk edildi.

Kars Karadağ Mahallesi Vali Hüseyin Atak Bulvarı Sebze ve Meyve Halinde iki grup arasında çıkan kavgaya karışan şüpheliler, S.Y, H.A.Y, V.A. ve T.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı Kazım Paşa Polis Merkezi ve Asayiş Şube Müdürlüğünden çıkarılarak zırhlı araçlara bindirildi. Zırhlı araçlarla adliyeye sevk edilen cinayet zanlıları bugün mahkemeye çıkarılacak.

Haberin devamı

1 Kişi Tutuklandı

Kars’ta sebze halinde çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı “Kasten Adam Öldürme ve Yaralama” olayında mahkemeye çıkarılan 5 kişiden 1’i tutuklandı.

Sabah saatlerinde Adliye’ye sevk edilen şüpheli 5 kişi hakim karşısına çıktı. Şüphelilerin yapılan yargılanması neticesinde Selver Yağcı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kavgaya karışan S.A., A.A., T.Ç. adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

Kavgada yaralanan V.A. Erzurum’da, H.A.Y. ise Kars’ta tedavileri tamamlandıktan sonra mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecek.

Tedavisi Tamamlanan Zanlı da Tutuklandı

Kavgaya karışan ve yaralanan hastanede tedavi altına alınan H.A.Y.’nin Harakani Devlet Hastanesi’nde tedavi tamamlandı.

Tedavisi tamamlanan H.A.Y. taburcu işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edilen H.A.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler