1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Yaylalar Çiçek ve Böceklerle Renklendi
Saturder Expo Batumi Turizm Fuarı’na Katıldı

Saturder Expo Batumi Turizm Fuarı’na Katıldı

Sarıkamış’ta faaliyetini sürdüren Sarıkamış Turizm Derneği SATURDER, Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Batum’da açılan EXPO BATUMİ Turizm Fuarına katıldı.

A+A-

Sarıkamış’ta faaliyetini sürdüren Sarıkamış Turizm Derneği(SATURDER), Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Batum’da açılan EXPO BATUMİ Turizm Fuarına katıldı.

SATURDER Başkanı Mir Hasan Taş, turizm fuarlarının bölgenin tanıtılması için büyük önem taşıdığını, bu amaçla Batum’da yapılan EXPO BATUMİ turizm fuarının çok yararlı olduğunu belirtti.

Taş, Sarıkamış’ta faaliyetlerini sürdüren turizm işletmelerin bir araya gelerek oluşturduğu turizm derneğinin bölgenin kalkınmasına öncülük ettiğini söyledi.

Mir Hasan Taş, “Bu amaçla daha önceden Kars KOSGEB Hizmet Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz proje çerçevesinde Batum’da gerçekleştirilen Expo BATUMİ Turizm Fuarı’na Sarıkamış’ta mevcut bulunan Turizm İşletmeleri ile birlikte katılım sağlanarak bölgenin tanıtılmasına katkıda bulunduk. Turizm fuarları bölgenin tanıtılması için büyük önem taşımaktadır. Bu amaçla Batum Ticaret Odası ve Turizm Acente yetkilileri ile görüşerek kendilerini bölgemize davet ettik. Bizlere bu konuda destek veren Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği’ne, KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü ve personeline teşekkür ederiz ” dedi.

Fuara katılımcı olarak katılan KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Işık ise “Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) in girişimleri ile yapılan proje çerçevesinde EXPO BATUMİ Turizm Fuarına katıldık. Misafirperverliklerinden dolayı Batum Ticaret Odası ve Bakü Kültür Turizm yetkililerine ve bu organizasyonu düzenleyen başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı SATURDER Başkanı Mir Hasan Taş’a teşekkür ederim ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.