1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. MHP’nin Sarıkamış Belediye Başkan Adayı
Sarıkamış’ta Öğrencilerin Okul Temsilciliği Seçimi

Sarıkamış’ta Öğrencilerin Okul Temsilciliği Seçimi

Kars’ın Sarıkamış İlçesi Fevzi Çakmak İlkokulu’nda demokrasi eğitimi kapsamında yapılan okul temsilciliği seçimi renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

- Kars’ın Sarıkamış İlçesi Fevzi Çakmak İlkokulu’nda demokrasi eğitimi kapsamında yapılan okul temsilciliği seçimi renkli görüntülere sahne oldu.

Okul temsilciliği seçimlerine hazırlanan 6 aday öğrenci, okul içinde pankart ve broşürlerle oy kullanan öğrencilere projelerini anlatarak oy istediler. Konulan seçim sandığı ve oy kullanma yeri ile milletvekili seçimlerini aratmadı.

Okul Müdürü Atakan Karabağ, yaptığı açıklamada, birinci kademe öğrencilerin ders programlarında demokrasi eğitimiyle ilgili konuların olduğunu belirtti.

Demokrasi konusunda eğitim alan öğrencilerin yapılan seçimle de bunu uygulamalı olarak görme şansı bulduklarını vurgulayan Atakan Karabağ, “Öğrenciler kullandıkları oylarla kendilerini temsil edecek kişileri belirlediler. Gelecekte birer seçmen olacak bu öğrenciler şimdiden buna bir hazırlık yaptılar. Yaşanan seçim sürecinden tüm öğrencilerimiz mutlu oldu” dedi.

Fevzi Çakmak İlkokulu’nda yapılan okul temsilciliğine 4-B Sınıfı Öğrencisi Tunahan Fırat, 43 oyla seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.