1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kağızman Yağlıca'da Bir Kişi İntihar ETTİ
Sarıkamış’ta Modern Çiğköfteci Hizmete Girdi

Sarıkamış’ta Modern Çiğköfteci Hizmete Girdi

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde Hacı Alioğlu Çiğ Köftecisi Şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

A+A-

- Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde Hacı Alioğlu Çiğ Köftecisi Şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Hükümet Caddesi’nde hizmete giren çiğ köfteci açılışında konuşan Selim İlçesi Belediye Başkanı Coşkun Altun, Kars Bölgesi ve Türkiye’nin turizm yıldızı olma yolunda hıza ilerleyen Sarıkamış’ta modern işletmeler açılmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Özellikle gençlerin bu işlerin içinde olmasının önemli olduğunu belirten Coşkun, “Genç girişimcilerimiz, Sabri Doğanay ve Murat Karslı kardeşlerimiz çok güzel bir işyeri oluşturmuşlar. Kendilerini tebrik ediyor, bol bereketli kazançlar diliyorum ”dedi.

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay ise, şehitler diyarı ve turizm ilçesi olan Sarıkamış’ta her geçen gün her alanda büyük bir değişim yaşandığını ifade etti. Doğanay, “İnşallah Sarıkamış’ımız önümüzdeki yıllar içinde çok büyük bir potansiyelle bölgenin ekonomisine önemli katkılar sunacak. Bu manada gençlerimizin öz güven ve girişimci ruhuyla daha da bu işlerin içine girmesini umut ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile işyeri hizmete açıldı.

Açılışa, Sarıkamış Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Doğanay, AK Parti Selim İlçe Başkanı Zekeriya Yurdalan ile çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.