1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta 5 Katlı Binada Doğalgaz Patlaması ve Yangın
Sarıkamış’ta “Devlet Millet El Ele Gönül Gönüle” Projesi

Sarıkamış’ta “Devlet Millet El Ele Gönül Gönüle” Projesi

Kars Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Sarıkamış ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği’nin başlattığı proje çerçevesinde 100 aileye kışlık giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı.

A+A-

- Kars Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Sarıkamış ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği’nin başlattığı proje çerçevesinde 100 aileye kışlık giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Sarıkamış’ta maddi durumu iyi olmayan 100 aileye, kışlık, mont, ayakkabıdan oluşan giysi paketleri ile öğrenciler için kırtasiye malzemesi Emniyet Müdürlüğü Salonu’nda teslim edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, Toplum Destekli Polislik projelerinin vatandaşlarca çok olumlu karşılandığını söyledi.

Raşit Çilingir, “İl Emniyet Müdürümüz Faruk Karaduman’ın koordinesiyle ihtiyaçlı vatandaşlarımıza küçük de olsa çeşitli hediye paketleri verdik. Bizler emniyet mensupları olarak vatandaşlarımızın yalnızca huzur, güveninden sorumlu değiliz. Onların dertleriyle, sıkıntılarıyla, ihtiyaçlarıyla ilgilenmek zorundayız. Bu anlamda elimizden geldiğince, imkanlar ölçüsünde her konuda desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından hediye paketleri ailelere tek tek verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.