1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta 2023 Kış Tatbikatı Yapılacak
Sarıkamış Toprak Otel Yenilenmiş Halde Sezon Açtı

Sarıkamış Toprak Otel Yenilenmiş Halde Sezon Açtı

Halis Toprak’a ait Toprak Seniteri ve Turizm İşletmeleri bünyesindeki 5 yıldızlı Sarıkamış Toprak Otel,yeniden yapılanarak kayak sezonuna hazır bir şekilde hizmet vermeye başladı.

A+A-

- Halis Toprak’a ait Toprak Seniteri ve Turizm İşletmeleri bünyesindeki 5 yıldızlı Sarıkamış Toprak Otel,yeniden yapılanarak kayak sezonuna hazır bir şekilde hizmet vermeye başladı.

Sarıkamış Toprak Otel Genel Müdürü Süreyya Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, otelde yapılan tadilat, tamirat ve yeni düzenlemelerle kayak sezonuna başladıklarını söyledi.

Bölgenin tek 5 yıldızlı dağ oteli olan Sarıkamış Toprak Hotel, 2014-2015 kış sezonuna profesyonel kadrosu ve yenilenmiş yüzüyle start verdiğini belirten Yıldırım, “Otelimizde her türlü hizmeti vermeğe başladık. Yaklaşık 3 ay öncesinden başlayarak otelin odalarında tamirat ve boya badana işleri yapıldı. Koridorların halıları değişti. Son derece modern bir kayak odası düzenledik. Restauran, lobi gibi daha birçok yer yeniden dizayn edildi. Çok deneyimli profesyonel bir kadro kurduk. Şuanda müthiş bir rezervasyon talebi var. Yerli ve yabancı tur operatörleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Ayrıca yılbaşı için gala programı hazırlıyoruz. Bizler, değerli misafirlerimize sınırsız hizmet anlayışı ile Sarıkamış’ın ve bölgenin gururu olamaya devam edeceğiz” dedi.

Beş yıldızlı otelde 145 oda,350 yatak kapasitesi ile ayrıca kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı ve fitnees salonu gibi birçok aktivitenin yapılacağı mekan bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.