1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KAÜ Rektörü Özcan'ın Basın Toplantısı
Sarıkamış Emniyeti Muhtarları Bilgilendirdi

Sarıkamış Emniyeti Muhtarları Bilgilendirdi

Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğünce muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

A+A-

- Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğünce muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sarıkamış Emniyet Müdürlüğü makamında düzenlenen ve 8 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, ilçenin huzur ve güven içinde olmasını sağlamak ve suçla mücadelenin sadece polis hizmetleri eksenli değil, toplumun tamamıyla dirsek teması halinde yürütülmesi gerektiğini belirtti.

Raşit Çilingir, bütün vatandaşların can ve mal güvenliğini temin etmek ve barış içinde yaşamalarını sağlamak adına personelin gece gündüz demeden hizmet ettiğini söyledi.

Çilingir, “Bizim tek amacımız huzur ve güven ortamını sürekli kılmak. Kapımız 24 saat vatandaşların hizmet için açık durumdadır. Suçla mücadele de sadece polisiye tedbirler yeterli değil. Bu nedenle ortak sorumluluk bilincinin geliştirilmesi ve birlikte hareket edilmesi gerekir. Güvenlik hizmetlerinin etkin ve hızlı yapılabilmesi için muhtarlarımızın, vatandaşlar ve emniyet mensuplarımızla sürekli irtibat halinde bulunmaları gerekiyor” dedi.

Muhtarlardan huzuru bozabilecek en ufak ayrıntıyı emniyetten paylaşmalarını isteyen Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, “Özellikle çocuklarımızın kötü alışkanlıklara bulaşmasını engellemek maksadıyla okulların dağılımında güvenliği en üst seviyede tutuyoruz. Yerel yönetim üniteleriyle koordinasyon içerisindeyiz. İlçede olası hırsızlık suçlarının önlenmesine yönelik vatandaşlar 155 polis imdat’ a bilgi vermesi gerektiğini özellikle hatırlatıyorum” diye konuştu.

Toplantı daha sonra muhtarların talep ve istekleri dinlendi. Toplantıya, muhtarların yanı sıra Emniyet Amiri Abdullah Korucu, Komiser Ahmet Murat Boyubeyi de katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.