1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Belediyesi'nde Kriz.. AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
Sarıkamış Emıtt’de İlgi Odağı Oldu

Sarıkamış Emıtt’de İlgi Odağı Oldu

Sarıkamış Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’te ilgi odağı oldu.

A+A-

Sarıkamış Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’te ilgi odağı oldu.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Kars Valiliği koordinesinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 20. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarında tanıtılan Kars ve Sarıkamış’ın ziyaretçilerden, medyadan yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Karaman, Dünya’nın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT’te TUYAP Fuar Merkezi’nin 12. salonunda açılan stantta, Kars ve Sarıkamış’ın geniş çaplı tanıtımının yapıldığını söyledi.

Yusuf İzzet Karaman, “Yoğun katılımın gerçekleştiği fuarda Kars ilimizin tarihi ve kültürel varlıkları, ekolojik çeşitliliği, dört mevsim doğa turizm potansiyeli, yöresel yiyecek ve içecekleri, doğal ürünleri tanıtıldı. Ayrıca Türkiye’nin ve Doğu Anadolu Bölgesinin göz bebeği olan Sarıkamış’ın yaz ve kış turizm potansiyelini anlatmaya çalıştık” dedi.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, başta Kars Valisi Günay Özdemir’e, Kars ve Sarıkamış Belediye Başkanlarına, standın tasarımında ve organizasyonda büyük emeği geçen Kültür Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay’a da katkı desteklerinden dolayım teşekkür etti.

Öte yandan bir birinden renkli görüntülerin yaşandığı EMİTT Fuarı’ndaki Sarıkamış standına siyasilerde ilgi gösterdi. AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner’de Sarıkamış standı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.