1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Selim’de Kan Donduran Cinayet: 2 Ölü
Sarıkamış 7 Kasım Göleti’nin Kamulaştırma İşlemleri Başlıyor

Sarıkamış 7 Kasım Göleti’nin Kamulaştırma İşlemleri Başlıyor

Kars'ın Sarıkamış İlçesi’nde yapılması planlanan 7 Kasım Göleti'nin kamulaştırma işlemlerine başlanacak.

A+A-

- Kars'ın Sarıkamış İlçesi’nde yapılması planlanan 7 Kasım Göleti'nin kamulaştırma işlemlerine başlanacak.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, Bakan Veysel Eroğlu'nun Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Kars'ta tesis edilecek Sarıkamış 7 Kasım Göleti inşaat sahasında kalacak taşınmazların kamulaştırılması için düzenlenen olur Eroğlu’na sunulduğu gün imzalandı.

Konuyla ilgili olarak bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada; “Bakan Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen ve yaklaşık 11 milyona mal edilmesi hedeflenen Sarıkamış 7 Kasım Göleti'nin hizmete açılmasıyla yılda 4,73 hektometreküp içme suyu faydası sağlanacak. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun imzasıyla Sarıkamış 7 Kasım Göleti'nin inşaat sahasında kalan taşınmazlar kamulaştırılacak ve tesis en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.