1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sapanca Belediyesi, Temizlik İşleri Araç Filosuna Yeni Bir Araç Kazandırdı
Sapanca Belediyesi, Temizlik İşleri Araç Filosuna Yeni Bir Araç Kazandırdı

Sapanca Belediyesi, Temizlik İşleri Araç Filosuna Yeni Bir Araç Kazandırdı

Sapanca Belediyesi tarafından alınan hidrostatik tip vakumlu kompakt yol süpürme aracı, belediyenin araç filosuna dahil oldu.Yolu ıslatarak, toz çıkarmadan süpürme özelliğine sahip araç hafta başı iti...

A+A-

Sapanca Belediyesi tarafından alınan hidrostatik tip vakumlu kompakt yol süpürme aracı, belediyenin araç filosuna dahil oldu.

Yolu ıslatarak, toz çıkarmadan süpürme özelliğine sahip araç hafta başı itibariyle sorumluluk alanları belirlenerek ilçede hizmete başlayacak. Sapanca Belediyesi olarak, çevre temizliği ve bakımında, modern sistemler ve son teknoloji ürünü araç ve gereçleri kullanarak, halkın memnuniyetinin en üst düzeye çıkartılması için çalıştıklarını kaydeden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer yeni alınan yol süpürme aracını inceledi. Vakumlu yol süpürme aracının birçok özelliğinin bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Yılmazer, “Aracın kaloriferi, devrilebilir kabini, tavan taban havalandırması, kamera monitör sistemi, ayarlanabilir hidrolik direksiyon sistemi, bağımsız süspansiyon ve araç önünü yükseltme sistemi, güçlü vakum sistemi ve hidrolik çöp konteynırına topladığı çöpleri boşaltabilme sistemi var. Araçta, temizlik için olması gereken her şey düşünülmüş. Çöp süpürebiliyor, hortumlu vakumlama sistemiyle çöp toplayabiliyor, topladığı çöpü konteynırına boşaltabiliyor. Bu araç çok önemli bir eksiğimizi gidermiş olacak” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.