1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay Dönemi Resmen Sona Erdi
Rıza Çalımbay, Trabzonspor’da

Rıza Çalımbay, Trabzonspor’da

Trabzonspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile prensip anlaşmasına varıldı.Trabzonspor’da Ersun Yanal ile yolların ayırmasından sonra, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile prensip anlaşmasına varıldı.

A+A-

Trabzonspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile prensip anlaşmasına varıldı.

Trabzonspor’da Ersun Yanal ile yolların ayırmasından sonra, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile prensip anlaşmasına varıldı. İHA muhabirinin ulaştığı Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Trabzonspor ile 1,5 yıllık prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Sabah 6 uçağı ile Trabzon’a gidecek olan Çalımbay, bordo-mavili kulüp ile son görüşmeyi yapacak.

Görüşmenin olumlu geçmesi durumunda Trabzonspor’un yarın transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Haberin Uzantısı...

ÇALIMBAY TRABZONSPOR'DA

Trabzonspor, Ersun Yanal'ın görevine son verilmesinden sonra Rıza Çalımbay ile anlaştığını resmen açıkladı.

Trabzonspor'un KAP'a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) yaptığı açıklamada Rıza Çalımbay ile 2017-2018 sezonu sonuna kadar anlaşıldığı belirtildi.

Açıklamada "Şirketimiz ile Sayın Rıza Çalımbay arasında, profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda, 2017/2018 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın yardımcısı da eski futbolcu Servet Çetin oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.