Rektör Prof. Dr. Korkmaz: “Öğrencilerimiz İçin Tüm İmkanları Sunuyoruz”

Rektör Prof. Dr. Korkmaz: “Öğrencilerimiz İçin Tüm İmkanları Sunuyoruz”

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Mühendislik Fakültesi tarafından, yeni akademik yıl dolayısıyla tanışma ve kaynaşma gecesi düzenlendi.

A+A-

- Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Mühendislik Fakültesi tarafından, yeni akademik yıl dolayısıyla tanışma ve kaynaşma gecesi düzenlendi.

Yenisey Konukevi’nde düzenlenen geceye Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gürkan Doğan, Prof. Dr. Orhan Söylemez ve Prof. Dr. M. Hanefi Palabıyık ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Korkmaz: Öğrencilerimiz İçin Tüm İmkanları Sunuyoruz

Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, gecede yaptığı konuşmada mühendislik fakültesinde eğitim gören öğrencilerle tanışma ve kaynaşma fırsatı veren etkinliğin önemine dikkat çekerek, başta Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Öğrencilerin başlarının tacı olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Korkmaz, ”Bir önceki yıldan daha iyiyiz. Öğrencilerimizin hem fiziki hem de eğitim-öğretim imkânlarını geliştiriyoruz. Hocalarımızın, idari kadromuzun ve öğrencilerimizin bir arada olmalarını istiyoruz. Gençlerimizin dinamik yapıları ve bizim deneyimlerimiz birleşince daha çok ilerlemekteyiz.” dedi.

Gecede öğrencilere hitap eden Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç, yeni başladığı görevinde fakülteyi en yüksek seviyeye taşımak için bütün gayreti ile çalışacağını ifade etti. Prof. Dr. Kılıç, “İnsani değerleri yüksek, canlı, yaşamı seven, etrafını aydınlatan ve hizmet etmeyi benimsemiş genç mühendisleri topluma kazandırmak istiyoruz. Amacımız daha organize, daha sağlıklı, daha kaliteli ve yüksek performanslı faaliyetler yapmaktır. Burada elbette asıl öğe öğrencilerimizdir. Onları sadece mühendis olarak değil, insani değerleri yüksek, bilgi birikimi olan kişiler olarak mezun etmek istiyoruz. Hepinize başarılar diliyorum.” diyerek, programa katılan öğrencilere başarılı bir dönem geçirmelerini diledi.

Program canlı müzik eşliğinde söylenen şarkılar, çekilen halaylar ile devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.