Polis 40 Faili Meçhul Olayı Çözdü

Polis 40 Faili Meçhul Olayı Çözdü

Kars’ta çeşitli tarihlerde meydana gelen 40 faili meçhul olay polisin titiz çalışması sonucu çözüldü.

A+A-

Kars’ta çeşitli tarihlerde meydana gelen 40 faili meçhul olay polisin titiz çalışması sonucu çözüldü. Olaylarla ilgili şüpheli 62 kişi gözaltına alındı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro, Oto Hırsızlığı-Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince, 01.01.2018-26.02.2018 tarihleri arasında kent genelinde meydana gelen, 19 adet İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık,5 adet Evden Hırsızlık, 6 adet Açıktan Hırsızlık, 4 adet Dolandırıcılık, 4 adet Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi ve 2 adet Banka veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması olmak üzere toplam 40 faili meçhul olay aydınlatıldı. Hırsızlık olayları ile ilgili şüpheli 62 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli 62 kişin Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimizde suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla profesyonelce ve halkımızdan aldığımız destekle aralıksız devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.