1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Tedavi Edilen Hayvanlar Doğaya Bırakıldı
PKK, Kars’ta 2 Şantiyeyi Bastı

PKK, Kars’ta 2 Şantiyeyi Bastı

Kars’ın Kağızman ilçesi Karabağ ve İncesu mevkiinde 2 şantiye basan PKK mensupları 1 araç yaktı diğer şantiyenin kumanda odasını yakarak kullanılmaz hale getirdi.

A+A-

- Kars’ın Kağızman ilçesi Karabağ ve İncesu mevkiinde 2 şantiye basan PKK mensupları 1 araç yaktı diğer şantiyenin kumanda odasını yakarak kullanılmaz hale getirdi.

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen olaylarda, Kağızman ilçe merkezine 5 ve 20 kilometre uzaklıkta bulunan 2 HES şantiyesini basan 9 kişilik PKK mensubu1 aracı yakararak 3 işçiyi 4 saat alıkoydular. İşçiler daha sonra serbest bırakıldılar. İkinci baskın olayında ise İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki diğer bir HES şantiyesini basan militanlar bu şantiyedeki kumanda odasını yakarak kullanılmaz hale getirdi. Her iki HES barajında faaliyetler durdurulurken olayla ilgili güvenlik güçlerince geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.