Ösym’den Açıklama

Ösym’den Açıklama

ÖSYM, 2015-ALES İlkbahar Dönemi Sınavı’na başvuru işlemlerinin, yurt genelindeki elektrik kesintisinin başvuru merkezlerinde yoğunluk oluşturması nedeniyle 1 Nisan 2015 tarihinde sona ermesine karar v...

A+A-

ÖSYM, 2015-ALES İlkbahar Dönemi Sınavı’na başvuru işlemlerinin, yurt genelindeki elektrik kesintisinin başvuru merkezlerinde yoğunluk oluşturması nedeniyle 1 Nisan 2015 tarihinde sona ermesine karar verildiğini açıkladı.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, 31 Mart 2015 tarihinde sona ereceği duyurulan 2015-ALES İlkbahar Dönemi Sınavına başvuru işlemlerinin, bugün yurt genelindeki elektrik kesintisinin başvuru merkezlerinde yoğunluk oluşturması nedeniyle 1 Nisan 2015 tarihinde sona ermesine karar verildiği belirtilerek, "Sınava başvuru işlemleri başvuru merkezlerinde başvuru işlemi yapacak adaylar için 1 Nisan 2015 tarihinde mesai saati bitiminde, İnternet aracılığıyla bireysel başvuru yapacak adaylar için 1 Nisan 2015 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Sınav ücreti ödeme işlemleri ise 2 Nisan 2015 tarihinde, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için mesai saati bitiminde; ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alan ‘ÖDEMELER’ alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için saat 23.59’da sona erecektir" denildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.