1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gölbaşı İlçesinde Asker Adayları Uğurlandı
Osman Kavala'ya 'Darbe' Suçlaması

Osman Kavala'ya 'Darbe' Suçlaması

Gözaltına alınan iş insanı ve sivil toplumcu Kavala'ya yöneltilen suçlamaları yine yandaş yazdı. Demirtaş ile fotoğrafı da delil olmuş.

A+A-

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda uçağın içinde gözaltına alınan Osman Kavala’ya, ‘Anayasal düzeni cebir kullanarak değiştirmeye teşebbüs’ ve ‘Hükümeti ortadan kaldırma’ suçlamaları yöneltildiği öğrenildi. 

Her dosyada olduğu gibi Osman Kavala'ya yönelik suçlamaları yine yandaş medya yazdı. Sabah'ta yer alan habere göre Kavala'ya yönelik suçlamalar 'Anayasal Düzeni Cebir ve Şiddet Kullanarak Değiştirmeye Teşebbüs Etmek' ve 'Cebir Şiddet Kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini Ortadan Kaldırmaya veya Görevini Kısmen veya Tamamen Engellemeye Teşebbüs.'

Haberde, "Kavala'nın 15 Temmuz öncesi katıldığı bazı toplantılar gerekçesiyle yürütülen bir soruşturma kapsamında şüpheli olduğu belirtildi" denildi ve şöyle devam edildi:

"İşadamı Kavala'nın Şişli'deki iş yerinde ve Şile'deki ikâmetinde ele geçen çok sayıda dijital malzeme incelemeye alındı. Kavala'nın üzerinden çıkan telefona da el konuldu. Emniyet güçleri Kavala'nın geçmişe dönük HTS trafiğini de inceliyor."

Yeniakit ise Kavala'ya yönelik suçlamaları yazdığı haberinde Kavala'nın neocon yazar Michael Rubin, PYD'nin eski eşbaşkanı Salih Müslim ve tutuklu HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile fotoğraflarının 'ortaya çıktığını' yazdı!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler