1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göztepe Süper Lig’de
Orduspor - Hatay Bşb Maçının Ardından

Orduspor - Hatay Bşb Maçının Ardından

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde (KBSL) Orduspor sahasında, Hatay Büyükşehir Belediye’ye 80-84 mağlup oldu.Maçın ardında iki takımın başantrenörü açıklamalarda bulundu. Orduspor Başantrenörü Levent D...

A+A-

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde (KBSL) Orduspor sahasında, Hatay Büyükşehir Belediye’ye 80-84 mağlup oldu.

Maçın ardında iki takımın başantrenörü açıklamalarda bulundu. Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek hakemleri eleştirdi. Maçın kırılma anında hakemin teknik faul verdiği pozisyonu değerlendiren Deringöl, "Çok üzgünüm kazanabileceğimiz bir maçı, kaybettik. Sezon başından bu yana bütün takımların şikayet ettiği bir konu var. Hakemlerin daha dikkatli olması, maçın sonucuna tesir etmemesi. Eski bir hakem olarak hiçbir zaman hakemleri eleştirmedim. Fakat şunu söyleyeceğim. 36 saniye kala 2 sayı öndeyiz, oyuncum bir faul yaptı. Faula itiraz etmiyorum ama oyunca da o anda kazanmak için kendi kendine yaptığı faule kızdı. Müdahale yok, tahrik yok, hakem teknik faul verdi. O çaldığın teknik faul bugün benim mağlup etti. Biraz daha dikkat edilmeli. Ben daha önce de 5 sayı 7 sayı ile maç kaybettim ağzımı açmadım. Ama orada bir psikolog olacaksın, oyuncunun neden tepki gösterdiğini anlayacaksın. Mücadele eden takıma yazık oldu. Üzgünüm. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

HATAY BŞB CEPHESİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başantrenörü Ekin Baş ise lige verilen aranın ardından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını vurgulayarak, "Güzel bir maç oldu. İzleyenlerin zevk aldığını düşünüyorum. İyi oynadık, kazanmak için elimizden geleni yaptık akıllı oynadık. Dönem dönem oyundan düştüğümüz anlar oldu. Ama geri dönmeyi iyi bildik. Lige verilen aradan sonra galibiyetle dönmek bizi mutlu etti" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.