1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bal Ligi
Ordu’da 10 Bin 973 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

Ordu’da 10 Bin 973 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

Ordu’nun Ünye ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda 10 bin 973 kök dişi Hint keneviri bitkisi, 2 ruhsatsız tabanca ve 7 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.Olay, Yenikent Mahallesi’nde meyda...

A+A-

Ordu’nun Ünye ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda 10 bin 973 kök dişi Hint keneviri bitkisi, 2 ruhsatsız tabanca ve 7 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Olay, Yenikent Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bir istihbarat üzerine harekete geçen Tekkiraz Jandarma Karakol Komutalığı ekipleri, Avni O.’nun(55) evine baskın yaptı. Şüphelinin ev ve arazisinde yapılan aramada 10 bin 973 kök dişi Hint keneviri, 2 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 7 adet ruhsatsız av tüfeği ve buna ait 20 adet fişek ile 200 gram barut ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, sorgusunun ardından sevk edildiği Ünye Adliyesi’nde mahkemece tutuklanarak Ünye Cezaevi’ne konuldu.

Ele geçen Hint kenevirleri ise jandarma ekipleri tarafından yakılarak imha edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.