1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kırkağaç’ın Yeni Kaymakamı Dr. Mehmet Yeşilbaş Vali Bektaş’ı Ziyaret Etti
Nakliye Paletleri Çiçekli Oturma Bankı Oldu

Nakliye Paletleri Çiçekli Oturma Bankı Oldu

Foça ilçesi Küçükdeniz mevkii Reha Midilli Caddesi sahil kesiminde bulunan, vatandaşların denize girmek ve güneşlenmek için yoğunlukla kullandığı ahşap iskelelere nakliye paletlerinden yapılan oturma bankları yerleştirildi.

A+A-

- Foça ilçesi Küçükdeniz mevkii Reha Midilli Caddesi sahil kesiminde bulunan, vatandaşların denize girmek ve güneşlenmek için yoğunlukla kullandığı ahşap iskelelere nakliye paletlerinden yapılan oturma bankları yerleştirildi.

Foça Belediyesi'nin kendi bünyesinde oluşturduğu çalışma gurubunun emeği ile geri dönüşümlü malzemeden ürettiği oturma bankları ve çiçeklikler, Küçükdeniz Sahili'ne görsel bir güzellik kattı. Şık ve kullanışlı oturma düzeneklerini, yanlarında getirdikleri seyyar güneşliklerle kullanmaya başlayan vatandaşlar, yapılan çalışmadan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

“YETERSİZ KALIYORDU”

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ”Yaz aylarında ilçemizde oluşan nüfus yoğunluğu sebebiyle sahillerimizdeki mevcut oturma bankları kimi zaman yetersiz kalıyordu. Bir çalışma grubu oluşturduk. Arkadaşlarımız, tahta paletlerden bank ve çiçeklik yapma fikrini ortaya attı. Kendi bünyemizde sıfır maliyet ile üretim yapıyoruz. Vatandaşımızın da memnun olduğu bu uygulamayı, geliştirip devam ettirmeyi düşünüyoruz. Tatil yapmak ve dinlenmek için Foça’yı seçen tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.