1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Bayram Öncesi Sahte Para Uyarısı
Mustafa Koç Yaşasaydı Sarıkamış’ta Kayak Yapacaktı

Mustafa Koç Yaşasaydı Sarıkamış’ta Kayak Yapacaktı

İş adamı Mustafa Koç, ölmeseydi Kars’ın Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde kayak yapacağı ortaya çıktı.

A+A-

İş adamı Mustafa Koç, ölmeseydi Kars’ın Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde kayak yapacağı ortaya çıktı.

Otel sahibinin eşi Gülsüm Gemalmaz, geçen yıl bu günlerde kayak merkezinde tanıştığı Mustafa Koç’u bu sene otellerinde ağırlamak için hazırlık yaptıklarını, ancak ani ölümünün kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Geçen yıl 2.etap orta kafede Mustafa Koç’un olduğu bir grupla aynı masada muhabbet ettikleri anda tanıştıklarını ifade eden Gemalmaz, “Sohbetimizde bizim otelin inşaatından bahsedildi. Bugün aldığım en iyi haber bu dedi. Seneye inşallah sizin otelde konaklarım. Gözlerimin içine bakarak ne mutlu dedi size. Bende börek ikramında bulundum ve ardından seneye otelde olursanız beş çayında bu böreklerden ikram edeceğimi söyledim. Kendisi de seve seve seneye otelinizde konaklarsam böreklerinizden tatmış olacağım demişti, ama ömür yetmedi. Ocak’ın 29’unda otelimizde rezervasyonu vardı. Ben de hazırlık yaparak İzmir’den Sarıkamış’a geldim. Ben, karşılayıp bu ıspanaklı böreklerden ona ikram etmek isterdim. Ama haberi aldığımızda çok üzüldük. Onun sevdiği böreği ruhuna değsin diye burada dağıttım. Allah rahmet eylesin” dedi.

Otel Genel Müdürü Murat Demir’de Koç’un rezervasyon yaptırdığı 210 numaralı odaya çiçek koyarak onun anısına odayı boş bıraktığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.