1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Denize Havaalanı 1 Milyonu Zorluyor
Müsiad Konya Şubesi’nden Başkan Kale’ye Ziyaret

Müsiad Konya Şubesi’nden Başkan Kale’ye Ziyaret

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek ve şube yönetimi Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret etti.Ziyarete Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak, Esnaf...

A+A-

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek ve şube yönetimi Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret etti.

Ziyarete Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kenan Belgin, Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin, Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Hacı Kabakçı, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış ve belediye meclis üyeleri katıldı. Başkan Lütfi Şimşek ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini ileten Başkan Kale, “Ülkemizin ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal gelişiminde sivil toplum kuruluşlarının önemi büyüktür. Cihanbeyli Belediyesi olarak sanayicilerimizin yanında olmaya ve işlerini kolaylaştırma devam edeceğiz. Ülke olarak yeni dönemde birliğe ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günümüzde ancak hep birlikte el ele verip çalışarak refaha ulaşabiliriz” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.