Mimarlar, Tavşanlıyı Araştırıyor

Mimarlar, Tavşanlı'yı Araştırıyor

DPÜ Mimarlik Fakültesi öğretim üyesi ve öğrencilerinden oluşan heyet Tavşanlı’nın mimari güzelliklerini gün yüzüne çıkartmak için çalışma başlattı. Projeye Tavşanlı Belediyesi’de destek veriyor.

A+A-

- DPÜ Mimarlik Fakültesi öğretim üyesi ve öğrencilerinden oluşan heyet Tavşanlı’nın mimari güzelliklerini gün yüzüne çıkartmak için çalışma başlattı. Projeye Tavşanlı Belediyesi’de destek veriyor.

Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında 5 öğretim görevlisi ve 9 öğrenci ile gerek mimari gerekse kültürel olarak Tavşanlı’nın geçmişteki değerlerini, güzelliklerini gün yüzüne taşıyacak çalışmayı başlatmak amacı ile Tavşanlı’yı ziyaret ettiler. Projeden sorumlu Yrd. Doç. Dr. Pınar Yazkaç’ın önderliğinde gerçekleşecek olan proje İlçe Kaymakamlığı ve Tavşanlı Belediyesi desteğiyle sürdürülecek. Yazkaç, gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında Tavşanlı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aziz Solmaz’a tablo hediye etti. Aldığı hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aziz Solmaz ise “ Böyle bir projeye destek olabilmek bizleri çok mutlu etti. Tavşanlı’nın geçmişteki değerlerini ortaya çıkartarak yaşatmak ve yeni neslin bilgilenmesine yönelik çok güzel bir proje. Kaymakamlığımızın destekleriyle Tavşanlı Belediyesi olarak bizlere bu projenin gerçekleşmesinde düşecek göreve şimdiden hazırız” ifadelerini kullandı.(İÖ-EFE)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.