1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kso Başkanı Kütükcü, 2014 Yılı Büyüme Rakamalarını Değerlendirdi
Milletvekili İbrahim Korkmaz Özlü’ye Destek İstedi

Milletvekili İbrahim Korkmaz Özlü’ye Destek İstedi

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, 25’inci dönem AK Parti Düzce birinci sıra Milletvekili adayı Faruk Özlü’nün seçim programlarına katılarak Özlü’ye destek istedi.AK Parti Düzce Teşkilatları...

A+A-

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, 25’inci dönem AK Parti Düzce birinci sıra Milletvekili adayı Faruk Özlü’nün seçim programlarına katılarak Özlü’ye destek istedi.

AK Parti Düzce Teşkilatlarında birlik, beraberlik ve dayanışma hat safhaya ulaştı. Her gün yüzlerce vatandaşın elini sıkan, gönül bağı kuran milletvekili adayları ve teşkilat mensupları, 7 Haziran 2015 seçimlerinde kitlendi. AK Parti teşkilatlarının seçim çalışmalarına AK Parti 24’üncü dönem Milletvekili İbrahim Korkmaz da destek veriyor. Adaylarla birlikte çalışmalara katılan Korkmaz, “Bu bir bayrak yarışıdır. Ben de bizden önceki milletvekilimizden AK Parti bayrağını devralmıştık. Şimdi de donanımıyla, beyefendiliğiyle, saygınlığıyla Düzcelilerin gönlünde taht kuran bir adayımız Faruk Özlü, inşallah bu bayrağı devralacak. O da bizim gibi ülkemize ve Düzce’mize hizmet götürmek için çalışacak. Çünkü biz, dava adamıyız” diye konuştu.

Kaynaşlı ilçesindeki programda Darıyeri Yörükler ve merkezdeki kahvehane toplantılarında konuşan AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü de Düzce’nin gelişmesi ve güzelleşmesi için çalışacağının sözünü verdi. Özlü, “"AK Parti’nin arkasında sizler kaya gibi durdunuz. İnanıyorum ki 7 Haziran’da da kaya gibi duracaksınız. Biz hiçbir seçim öncesi seçim ekonomisi uygulamadık, boş vaatlerle sizin karşınıza çıkmadık. Bütçenin imkân vermediği vaatlerde bulunmadık. Bol keseden vaatlerde bulunmuyoruz. Bütçe neye el veriyorsa onu yapıyoruz. Biz milletimizi onlardan daha çok önemsiyor ve seviyoruz. 13 yılda yaptıklarımız ortada. Bundan sonra da daha güçlü bir Türkiye için çalışacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.