1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta ‘Araç’ Test Ettiler
MHP Genel Başkan Adayı Özdağ Kars'ta

MHP Genel Başkan Adayı Özdağ Kars'ta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, ’Geleceğe Ümitle Bak’ temalı program kapsamında Kars’a geldi.

A+A-

MHP Gaziantep Milletvekili ve MHP Genel Başkan adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Kars'ta partililere seslendi. Özdağ, parti geleneklerine dönülmesi gerektiğini söyledi.

Ümit Özdağ, Kars'ta bir otelde düzenlenen, 'Geleceğe Ümit ile bak' halk buluşmasına katıldı. Alkışlar eşliğinde çıktığı kürsüde ilk olarak Ermeni soykırım iddialarına tepki gösteren Özdağ, "Almanya'da iktidar partisi ile Yeşiller adlı parti 2 Haziran'da Alman Meclisi'ne bir yasa tasarısı getiriyor. ve sözde Ermeni soykırımı iddialarını kabul edeceklermiş. Türk milletinin tarihine kara bir leke vurmaya çalışacaklarmış. Kars'tan, serhat şehrinden AKP hükümetine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Almanya'ya derhal verilmesi gereken cevap verilmelidir." dedi.

MHP olarak sadece İçişleri ve Savunma bakanlıklarına talip olmadıklarını belirten Özdağ, şunları kaydetti: "Biz bütün hükumeti kurmaya talibiz. Onun için biz vatandaşa Türkiye'yi nasıl yöneteceğimizi, nasıl güçlü, müreffeh yani zengin bir ülke oluşturacağımızı iktidar projemizde anlatacağız. Kars'ta birinci parti oluruz. Iğdır'da birinci parti oluruz.Erzurum'da birinci parti oluruz. Ama, hayır arkadaşlar bizim İstanbul'da birinci parti olmamız lazım. İstanbul'da birinci parti olduğumuz zaman Kars'ta da birinci parti oluruz. Bu süreçte hanımlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi saflarında çalışmaya ikna etmeliyiz. Toplumun yüzde ellisi hanımlardan oluşuyor."

umit-ozdag.jpg


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.