1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Melo: "Ben Buraya Tarih Yazmaya Geldim"
Melo: Ben Buraya Tarih Yazmaya Geldim

Melo: "Ben Buraya Tarih Yazmaya Geldim"

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk yaşamaya ve tarih yazmaya geldiğini söyledi.

A+A-

- Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk yaşamaya ve tarih yazmaya geldiğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın başarılı futbolcusu Felipe Melo, GSTV'de katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. İlk olarak taraftarlarla arasındaki güzel bağı anlatan Melo, "Bu güzel ilişkinin temelleri çok sağlam bir şekilde atıldı. 4 sene önce Galatasaray’a gelmem ile beraber. O zaman gelen teklifler arasında en ideal teklif Galatasaray’dı ve İstanbul’a geldik. Her geçen gün ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlıyorum. İlk geldiğim zaman da söylemiştim. Ben buraya şampiyonluk yaşamaya ve tarih yazmaya geldim. Allah'a çok şükür ki bunlar bana nasip oldu. Geldiğim ilk sene çok anlamlı bir şampiyonluk yaşadık. Ezeli rakibimizin sahasında kaldırdığımız bir şampiyonluk kupası var. O da benim tarihe geçmemi sağladı. Ondan sonra gelen başarılarla beraber taraftarla aramızdaki bağ daha da güçlendi" dedi.

"KESİNLİKLE HERHANGİ BİR OYUNCUYA VEYA RAKİBE YAPILMIŞ BİR HAREKET DEĞİL"

Programda Fenerbahçe maçından sonra yaptığı sus işaretinin sorulması üzerine Brezilyalı oyuncu, "Bu soruyu sormanız çok iyi oldu. Ben de bunu açıklamak istiyordum. Beni sosyal medya üzerinden takip eden kişiler bu hareketin sadece galibiyetten ötürü çıkmış bir hareket olmadığını bilir. Bu çok öncelerden gelen, benim Brezilya’da oynadığım yıllara dayanan bir hareket. Cruzeiro’da oynarken çok yakın bir arkadaşım vardı, şu anda artık futbol oynamıyor ismi Maurinho, onun yaptığı bir hareketti bu. Ne zaman birisi ondan sahada top istese, bağırsa hep bu hareketi yapar. 'Sakin ol, bana bırak' tarzı bir hareket bu. Zaten sosyal medyada beni takip edenler bu hareketin herhangi bir rakibe karşı yapılmadığını ve herhangi bir galibiyetten sonra yapılmadığını iyi bilir. Çok öncelerden yapılmış bir hareket ve Cruzeiro’da oynadığım yıllara dayanan bir hareket. Yanlış anlaşılma olmasın. Kesinlikle herhangi bir oyuncuya ya da rakibe karşı yapılmış bir hareket değil" diye konuştu.

"SONUÇ NE OLURSA OLSUN TARAFTARIMIZ HEP BİZİM YANIMIZDA OLSUN"

Taraftarların her zaman destek vermesini isteyen Melo, "Taraftarlarımız hep bizim yanımızda olsunlar. Futbolcular için onların verdiği destek çok önemli. Sahaya çıktığımız zaman Galatasaray isminin duyulması, o tezahüratlar ve bizim bire bir ismimizi duymamız bizi ekstra motive ediyor. Sonuç ne olursa olsun hep bizim yanımızda olsunlar. Emin olsunlar ki ben ve arkadaşlarım taraftarımızı ve camiayı mutlu etmek için elimizden geleni yapıp, bu sene mutlu sona ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.