1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fethullah Gülen: Gerekirse Türkiye'ye Giderim
Mehmet Müezzinoğlu’ndan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Mehmet Müezzinoğlu’ndan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Sağlık Bakanı Doktor Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’da açılışına katıldığı seçim bürosunda yüzlerce partili tarafından coşkuyla karşılandı.Bursa ziyareti kapsamında Yavuzselim’de mahalle ziyareti yapan Müe...

A+A-

Sağlık Bakanı Doktor Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’da açılışına katıldığı seçim bürosunda yüzlerce partili tarafından coşkuyla karşılandı.

Bursa ziyareti kapsamında Yavuzselim’de mahalle ziyareti yapan Müezzinoğlu, ardından Yavuzselim Mahallesi’nde, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Yüksel Yeni’nin seçim bürosunun açılışa katıldı. Yüzlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılanan Müezzinoğlu, alanı dolduran vatandaşlara seslendi. Her zaman milletle birlikte yürüdüklerini belirten Müezzinoğlu, ’’ Türkiye’de her şeyin eskisi gibi olmasını isteyenler, AK Parti döneminde de ’Bunları da hizaya getiririz ’ zannettiler. Getiremessiniz, biz bu milletle yürüyoruz. Milletimize karşı mütevaziyiz, merhametliyiz, milletle beraber, millet düşmanlarına karşı mertiz ve dimdik ayaktayız. AK Parti, milletin kovanını dolduruyor. Şimdi gördüler kovanda bal petekleri var. Bu bal petekleri, milletin petekleri, onu yedirmeyiz. Onlar, arkadan organize edenlere bu petekleri peşkeş çekmek istiyorlar ama yağma yok. ’Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyen bir Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, AK Parti kadroları var. Milletin hakkını asla namerde yedirmeyiz. Bu millete çok yanlışlar, zulümler yaptınız. İmarsızlığa, kaçağa, yanlışlığa hep beraber karşı çıkacağız ama yanlışlığı cezalandırırken de insanlara, yaşlıya, hastaya, çocuğa, aileye zulmederek bunu yapmayacağız. Biz bu millete sevdalıyız, ay yıldızlı bayrağa aşığız ve onu çok daha güçlü dalgalandırma görevimiz var. Bir şeye ihtiyacımız var, birbirimizi daha çok sevmeye. Birileri dedikodu, fitne ve fesat üretecek, kuyu kazacak, tuzak kuracak ama biz birbirimize kenetlenerek, o kazdıkları kuyulara onları bırakacağız. Millet adına geleceğe hep beraber yürüyeceğiz. AK Parti kurulduğundan beri milletin huzuruna 9 defa gittik, bu 10’uncusu. 9 defa 9-0 ama ders almak yok. ’’ diye konuştu.

Müezzinoğlu, daha sonra Beşevler Mahallesi’ndeki Kuba Cami önünde vatandaşlarla bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.