1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Siirt'te Yılın Öğretmenleri Seçildi
Marmaris’te Elektrik Kesintisi Yaşamı Olumsuz Etkiledi

Marmaris’te Elektrik Kesintisi Yaşamı Olumsuz Etkiledi

Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisi , tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde de yaşamı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 saatlik kesintinin ardından kentte durma noktasına gelen y...

A+A-

Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisi , tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde de yaşamı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 saatlik kesintinin ardından kentte durma noktasına gelen yaşam, elektriklerin kademeli olarak mahallelere dağıtılmasıyla normale döndü.

Türkiye’nin gözde turizm merkezi Marmaris ilçesi, bugün ülke genelinde yaşanan elektrik kesintisinin en uzun yaşandığı kentlerden biri oldu. İlçede sabah saat 10:36 sıralarında kesilen elektrikler akşam saat 20.30 sıralarında geldi. İlçeye elektrik kademeli olarak verildi.

Öte yandan gün boyu yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle özellikle restoran ve marketlerde ciddi sıkıntılar yaşandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ,elektrik kesintisiyle nedeniyle kentte yaşanması ihtimal olaylara karşı , polis ekiplerine telsizden sık sık uyarı anonsları yaptı.Yat Limanı’ndaki restoranlar elektrik kesintisi nedeniyle müşteri masalarına mum yakıp aydınlatmaya çalışırken,masalarda yanan mumlar , yemek için gelen çiftlere nostaljik bir gece yaşattı. Elektrik kesintisi nedeniyle evde sıkılan çok sayıda vatandaş yat limanında akşam gezintisi yapmayı tercih ederken,bazı genç gruplarda iskelelerde cips kağıtları yakarak, hem ısınıp hem de aydınlanmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.