1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 41 Yıldır Hemşire
Manisa Büyükşehir Belediyesi Gece Mesaisinde

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gece Mesaisinde

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2. Anafartalar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kaldırım yenilemeleri, bordür aydınlatmaları ve mevcut çit örgülerin yerine modern görünümlü yeni bir duvar inşa etmeye başl...

A+A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2. Anafartalar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kaldırım yenilemeleri, bordür aydınlatmaları ve mevcut çit örgülerin yerine modern görünümlü yeni bir duvar inşa etmeye başlaması nedeniyle vatandaşlardan övgü aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, trafik yoğunluğunun yaşandığı 2. Anafartalar Mahallesi 1713 Sokak’ta çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlamak amacıyla gece mesai yaptı. Çalışmaların ivedi bir şekilde devam ettiğini aktaran Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, şehre güzel bir görünüm kazandırmak için sokakta çeşitli yenileme çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Gençoğlu, “Sokakta bulunan ağaçlar, zamanla kaldırımlarda şişme yarattı. Bu şişme sonucu kaldırımların yapısı deforme oldu. Vatandaşlarımız yolda yürürken herhangi bir sıkıntı yaşamasınlar diye kaldırımlardan başlayarak, yenileme çalışması yapıyoruz. Kaldırım yenilemesinin yanı sıra, şehrin ışıltısına katkıda bulunacak bordür ışıklandırması da yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla yaşayan bir şehir yaratmak için ışıklandırmalara önem veriyor ve özen gösteriyoruz. Ayrıca istasyon hattı boyunca mevcut çit örgüler vardı. Çalışma tamamlandığında şehrimize oldukça modern bir hava katan yeni bir sokak armağan edeceğiz. Sonuçta şehirlerin pazarlanmasında ve ilgi çekmesinde görünümünün etkisi büyük. Manisa halkımıza armağan olsun” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.