1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. 'Bölge İlleri'nde Sağanak Yağış Bekleniliyor
LÖSEV'den Bilgilendirme Toplantısı

LÖSEV'den Bilgilendirme Toplantısı

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

A+A-

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından Kars’ta bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İHA'nın haberine göre, LÖSEV Halkla ilişkiler Departmanı Sorumlusu Gamze Hüyüktepe, Kars’ta bulunan kayıtlı hastaları evlerinde ziyaret ettiklerini ve okullarda bilgilendirme toplantısı yaptıklarını söyledi.

Hüyüktepe, “Kayıtlı hastalarımızı evlerinde ziyaret ettik ve yerinde inceleme yaparak sosyal hizmet raporunu oluşturduk. Hediyelerimizi takdim ettik. Ailelerimiz ve gönüllülerimizle toplantılar yaptık” dedi.

DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI

‘Kardeş okul’ projesi kapsamında Gazi Muhtar Ahmet Paşa İlkokulu’nda sağlıklı beslenme ve lösemi kapsamında seminer verdiklerini kaydeden Hüyüktepe, Karslıları dolandırıcılara karşı da uyardı.

Gamze Hüyüktepe, “Kars halkı dolandırIcılara karşı uyardık. LÖSEV’in hiç bir şekilde kapı kapı dolaşıp elden bağış toplamadığını anlattık. Gelecek vadede Kars’taki faaliyetlerimizi daha da aktifleştirmeyi planlıyoruz. LÖSEV’in 20. yılında ulaşamadığımız kanser hastası kalmasın ve 3 milyonu aşkın gönüllü sayımızı 5 milyon yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

LÖSEV'den Bilgilendirme Toplantısı

LÖSEV'den Bilgilendirme Toplantısı

LÖSEV'den Bilgilendirme Toplantısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler