1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Dünya | En Güçlü Pasaport Hangi Ülkenin
Londra’da ki Yangında Ölenler Var

Londra’da ki Yangında Ölenler Var

Londra itfaiyesi, 27 katlı binada çıkan yangın sonucu hayatını kaybedenler olduğunu açıkladı.

A+A-

İngiltere’de 24 katlı binada meydana gelen yangında ölü sayısı 17‘ye yükseldi.

İngiltere’de geçtiğimiz günlerde 24 katlı binada çıkan yanından ölü sayısı artıyor. Yetkililer, olayda hayatını kaybedenlerin sayısının 17’ye yükseldiğini açıkladı. Ölü sayısının artabileceğini kaydeden yetkililer, binadan canlı bir şekilde kurtarılmasının mümkün olmadığını dile getirdi. En az 30 kişinin tedavisinin ise sürdüğünü ifade eden yetkililer, 17 kişinin durumunun kritik olduğunu söyledi.

Yangının çıkış sebebi ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Haberin öncesi...

27 KATLI BİNADA YANGIN

Londra itfaiyesi, 27 katlı binada çıkan yangın sonucu hayatını kaybedenler olduğunu açıkladı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da gece saatlerinde 27 katlı bir binada yangın çıktı. Saatlerdir devam söndürme çalışmalarına rağmen yangın henüz söndürülemedi. Londra itfaiyesi, çıkan yangın nedeniyle ölenlerin olduğunu açıkladı. Ancak kaç kişinin öldüğü henüz belirtilmedi. Yangının binanın 2. katında çıktığı binanın üst katlarında birçok insanın mahsur kaldığı öğrenildi. Binanın alt katlarında yaşayanların ise evlerinin camlarından atlayarak yangından kaçtıkları belirtildi. Yangın nedeniyle bölgedeki otobüs seferleri iptal edildi.

En az 200 itfaiyeci yangını söndürmek için mücadele ediyor. Polis, yangında yaralanan ve dumandan zehirlenen 30 kişinin tedavi edildiğini açıkladı.

Londra’da 27 Katlı Binada Çıkan Yangında Ölenler Var

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.